Podziękowania.

dodano 2014-11-29 22:36 w kategorii: Powiatowe

Szanowni Wyborcy.

Sojusz Lewicy Demokratycznej w Wałbrzychu dziękuje wszystkim Państwu, którzy oddali swój głos na kandydatów z list KKW SLD Lewica Razem. Ufni jesteśmy, że rekomendacja jakiej nam udzieliliście w minionych wyborach samorządowych była szczerym i autentycznym odruchem poparcia. Niestety, wynik jaki uzyskaliśmy nie wystarczył do tego, abyśmy mieli możliwość reprezentowania Was w Radzie Miejskiej Wałbrzycha. Przepraszamy Was za to. Chcielibyśmy zapewnić, że głos Państwa nie jest stracony. Pobudza nas do bardziej wytężonego działania ponieważ szczerze wierzymy, że Wasze głosowanie jest odzwierciedleniem potrzeby istnienia konkretnej i rzeczowej reprezentacji Waszych interesów. Co bardzo ważne dla nas, tych reprezentantów dostrzegliście w kandydatach SLD. Jeszcze raz za to dziękujemy.

Nasze działania wzmagać będzie także chęć przekonania wszystkich tych, którzy w głębi serca poszukują lewicowej siły godnej ich reprezentować, a w minionym plebiscycie poparli naszych konkurentów. Zmiany nie są łatwe. To prawda. Zmiana punktu widzenia wyborców także wymaga czasu. Jesteśmy przekonani, że ten jaki jest przed nami pozwoli nam zachęcić Was do oddania głosu na kandydatów Sojuszu Lewicy Demokratycznej w przyszłości.

SLD w Wałbrzychu